https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130625-f3088ad7e07df7d45ab6631c039c923b8f04d51a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Waar is het grote Boek van Sinterklaas? (2019)

AL

Bekijk trailer

Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

AL
67 minuten 16-10-2019

Filmposter Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Regisseur Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Armando de Boer

Schrijvers Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Gerben Hetebrij

Martin Ruttenberg

Cast Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Carlo Boszhard
Irene Moors
Wilbert Gieske
Vic de Wachter
Soy Kroon
Maaike Martens

Alternatieve titels

Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Where Is St. Nicholas' Big Book?

Filmagenda van Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Waar is het grote Boek van Sinterklaas? draait helaas niet in de bioscoop

Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

Wil jij weten waar Waar is het grote Boek van Sinterklaas? op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Waar is het grote Boek van Sinterklaas? draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Waar is het grote Boek van Sinterklaas? informatie

Benieuwd waar Waar is het grote Boek van Sinterklaas? over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Waar is het grote Boek van Sinterklaas?. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Waar is het grote Boek van Sinterklaas? al heeft ontvangen.

Waar is het grote Boek van Sinterklaas? trailer

Benieuwd of Waar is het grote Boek van Sinterklaas? iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Waar is het grote Boek van Sinterklaas? jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Waar is het grote Boek van Sinterklaas? kunt kijken!