Whitestar

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Whitestar

82 minuten 09-10-2019
Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Geregisseerd door

Jamel Aattache

Schrijvers

Michiel Peereboom

Cast

Sterre van Woudenberg
Kees Boot
Daniël Boissevain
Victoria Koblenko
Bart Klever
Pim Wessels
Loek Peters
Tim Douwsma
Valentijn Avé
Britt Dekker
Sterre Koning
Florence Vos Weeda
Matt Harnacke
Richelle Planting
Tina de Bruijn
Richelle Plantinga

Filmagenda van Whitestar

Whitestar

Wil jij weten waar Whitestar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Whitestar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Whitestar informatie

Benieuwd waar Whitestar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Whitestar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Whitestar al heeft ontvangen.

Whitestar trailer

Benieuwd of Whitestar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Whitestar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Whitestar kunt kijken!