https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218393-23dedfb59e4ec7bdcbf0b60426c0454063893758/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wicked Little Letters (2024)

12
Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen. Van de makers van The Banshees of Inisherin en Three Billboards Outside

Wicked Little Letters

12
101 minuten 07-03-2024

Filmposter Wicked Little Letters

Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen. Van de makers van The Banshees of Inisherin en Three Billboards Outside

Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen. Van de makers van The Banshees of Inisherin en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Dear Edith, you foxy ass old whore … Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

Bekijk het aanbod van Wicked Little Letters

Regisseur Wicked Little Letters

Thea Sharrock

Schrijvers Wicked Little Letters

Onbekend

Cast Wicked Little Letters

Olivia Colman
Timothy Spall
Jessie Buckley
Anjana Vasan
Joanna Scanlan
Hugh Skinner
Malachi Kirby
Gemma Jones
Lolly Adefope
Eileen Atkins
Alisha Weir

Filmagenda van Wicked Little Letters

Wicked Little Letters

Wil jij weten waar Wicked Little Letters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wicked Little Letters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wicked Little Letters informatie

Benieuwd waar Wicked Little Letters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wicked Little Letters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wicked Little Letters al heeft ontvangen.

Wicked Little Letters trailer

Benieuwd of Wicked Little Letters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wicked Little Letters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wicked Little Letters kunt kijken!