https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134314-6c1410d3285dc5ff5a011c063da4ab2b95c379b7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wickie en het Magische Zwaard (2020)

6 Angst Geweld
In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur!

Wickie en het Magische Zwaard

6 Angst Geweld
75 minuten 28-05-2020

Recensies Wickie en het Magische Zwaard

Filmposter Wickie en het Magische Zwaard

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur!

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Bekijk het aanbod van Wickie en het Magische Zwaard

Regisseur Wickie en het Magische Zwaard

Éric Cazes

Schrijvers Wickie en het Magische Zwaard

Onbekend

Cast Wickie en het Magische Zwaard

Onbekend

Wickie en het Magische Zwaard

Wil jij weten waar Wickie en het Magische Zwaard op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wickie en het Magische Zwaard draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wickie en het Magische Zwaard informatie

Benieuwd waar Wickie en het Magische Zwaard over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wickie en het Magische Zwaard. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wickie en het Magische Zwaard al heeft ontvangen.

Wickie en het Magische Zwaard trailer

Benieuwd of Wickie en het Magische Zwaard iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wickie en het Magische Zwaard jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wickie en het Magische Zwaard kunt kijken!