https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219308-328438b812ad343fbe2fe417dba1e268e9160959/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Wild Robot (2024)


Bekijk trailer

The Wild Robot

09-10-2024

Filmposter The Wild Robot

DreamWorks Animation komt met een nieuwe bioscoopfilm gebaseerd op het populaire kinderboek The Wild Robot van Peter Brown dat boven aan de New York Times-bestsellerlijst heeft gestaan. Dit spectaculaire avontuur volgt een robot—ROZZUM unit 7134, oftewel “Roz” — op haar reis. Na een schipbreuk strandt ze op een onbewoond eiland en moet ze zich zien te redden in de wildernis. Langzaam maar zeker bouwt ze een band op met de dieren op het eiland en ontfermt ze zich zelfs over een weesgansje. In de originele versie zijn de stemmen te horen van Oscar®-winnaar Lupita Nyong’o (Us, The Black Panther-films) als robot Roz; de voor een Emmy en Golden Globe genomineerde Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian) als vos Fink; Emmy-winnaar Catherine O’Hara (Schitt’s Creek, Best in Show) als opossum Pinktail; de voor een Oscar® genomineerde Bill Nighy (Living, Love Actually) als gans Longneck; Kit Connor (Heartstopper, Rocketman) als ganzenkuiken Brightbill en de voor een Oscar® genomineerde Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, The Fall Guy) als Vontra, een robot die Roz tegenkomt op het eiland. In de film zijn ook de stemmen te horen van Emmy-winnaar en popcultuuricoon Mark Hamill (Star Wars-franchise, The Boy and the Heron), Matt Berry (What We Do in the Shadows, The SpongeBob Movie-franchise) en de voor een Emmy genomineerde Golden Globe-winnaar Ving Rhames (Mission: Impossible-films, Pulp Fiction). The Wild Robot is een hartverwarmend verhaal over zelfontdekking, waarin op een boeiende manier wordt gekeken naar de brug tussen technologie en natuur en onderzocht wordt wat het betekent om te leven en verbonden te zijn met het leven om je heen. De film is geschreven en geregisseerd door de driemaal voor een Oscar®
The Wild Robot The Wild Robot The Wild Robot
Filmposter Filmposter The Wild Robot

Regisseur The Wild Robot

Chris Sanders

Schrijvers The Wild Robot

Onbekend

Cast The Wild Robot

Lupita Nyong’o
Pedro Pascal
Catherine O’Hara
Bill Nighy
Kit Connor
Stephanie Hsu

The Wild Robot

Wil jij weten waar The Wild Robot op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Wild Robot draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Wild Robot informatie

Benieuwd waar The Wild Robot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Wild Robot. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Wild Robot al heeft ontvangen.

The Wild Robot trailer

Benieuwd of The Wild Robot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Wild Robot jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Wild Robot kunt kijken!