Wild Rose

Wild Rose

101 minuten 2018
MovieMeter: 3,5
De muzikante en countryzangeres Rose-Lynn Harlan woont in Glasgow, waar ze reeds jarenlang droomt om haar troosteloze omgeving te ontvluchten en het te maken als superster in Nashville. Deze verwezenlijken verloopt echter niet van een leien dakje als je een veroordeelde vrouw bent, met enkelband, en single moeder van twee kindjes. Ze neemt een baan aan als huishoudhulp bij ene Susannah. Deze hoort het zangtalent waarover Rose-Lynn beschikt en besluit haar te helpen.

Geregisseerd door

Tom Harper

Schrijvers

Nicole Taylor

Cast

Julie Walters
Sophie Okonedo
Jessie Buckley
Matt Costello
Jane Patterson
Lesley Hart

Bioscoopagenda van Wild Rose

Wild Rose

Wil jij weten waar Wild Rose op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wild Rose draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wild Rose informatie

Benieuwd waar Wild Rose over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wild Rose. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wild Rose al heeft ontvangen.

Wild Rose trailer

Benieuwd of Wild Rose iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wild Rose jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wild Rose kunt kijken!