https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117073-510a65b5b4416dd574530b5766e3dc08d03d4196/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wilde mossels (2015)

16 Seks Grof taalgebruik
Een overrompelend portret van drie jongens die in de Zeeuwse polders rondhangen en niet goed weten hoe het nu verder moet met het leven.

Wilde mossels

16 Seks Grof taalgebruik
115 minuten Drama 01-10-2015

Recensies Wilde mossels

MovieMeter: 3,35

Filmposter Wilde mossels

Een overrompelend portret van drie jongens die in de Zeeuwse polders rondhangen en niet goed weten hoe het nu verder moet met het leven.

De Bruyns debuutfilm opende in 2000 het Nederlands Film Festival. Op initiatief van producent Peter Vogelpoel en de regisseur is Wilde mossels nu digitaal geremastered met steun en medewerking van EYE en postproductiebedrijf Storm. Fedja van Huêt en Frank Lammers spelen beiden ook in J. Kessels, De Bruyns verfilming van P.F. Thoméses gelijknamige literaire roadtrip.

Regisseurs Wilde mossels

Erik de Bruyn

Erik de Bruijn

Schrijvers Wilde mossels

Erik de Bruyn

Cast Wilde mossels

Fedja van Huêt
Will van Kralingen
Frank Lammers
Frederik Brom

Filmagenda van Wilde mossels

Wilde mossels

Wil jij weten waar Wilde mossels op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wilde mossels draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wilde mossels informatie

Benieuwd waar Wilde mossels over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wilde mossels. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wilde mossels al heeft ontvangen.

Wilde mossels trailer

Benieuwd of Wilde mossels iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wilde mossels jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wilde mossels kunt kijken!