https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/82780-a1fca458ed0489b8d7a57e6e6a7ef0a31389d6e0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wildlife

Angst Grof taalgebruik

Bekijk trailer

Wildlife

Angst Grof taalgebruik
104 minuten Drama 20-12-2018

Recensies Wildlife

Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,2
Rotten Tomatoes 94
Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry, die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint, een affaire met een oudere man. Carey Mulligan (Drive, An Education), Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals, Brokeback Mountain), Ed Oxenbould (Paper Planes) en Bill Camp (Molly’s Game, Loving) spelen de hoofdrollen in Wildlife, het ijzersterke regiedebuut van acteur Paul Dano (There Will Be Blood, Little Miss Sunshine) naar het gelijknamige verhaal van topauteur Richard Ford.

Regisseur Wildlife

Paul Dano

Schrijvers Wildlife

Paul Dano

Zoe Kazan

Richard Ford

Cast Wildlife

Carey Mulligan
Ed Oxenbould
Jake Gyllenhaal
Travis W Bruyer

Bioscoopagenda van Wildlife

Helaas draait Wildlife niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-12-2018.

Wildlife

Wil jij weten waar Wildlife op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wildlife draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wildlife informatie

Benieuwd waar Wildlife over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wildlife. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wildlife al heeft ontvangen.

Wildlife trailer

Benieuwd of Wildlife iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wildlife jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wildlife kunt kijken!