Wildlife

Wildlife

104 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,25
'Wildlife' volgt een 16-jarige jongen die met zijn ouders verhuist naar Great Falls, Montana. Zijn vader gaat daar aan de slag als golfleraar, maar raakt zijn baan later kwijt. Vervolgens ziet Joe het huwelijk van zijn ouders ineenstorten. Zijn vader besluit om zich als vrijwilliger op te geven om een grote bosbrand te bestrijden. Zijn moeder raakt verliefd op een andere man die Joe niet uit kan staan, omdat hij enkel vriendelijk tegen hem doet om bij zijn moeder in bed te kruipen.

Geregisseerd door

Paul Dano

Schrijvers

Paul Dano

Zoe Kazan

Richard Ford

Cast

Carey Mulligan
Ed Oxenbould
Jake Gyllenhaal
Travis W Bruyer

Bioscoopagenda van Wildlife

Wildlife

Wil jij weten waar Wildlife op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wildlife draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wildlife informatie

Benieuwd waar Wildlife over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wildlife. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wildlife al heeft ontvangen.

Wildlife trailer

Benieuwd of Wildlife iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wildlife jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wildlife kunt kijken!