Wilkolak

Wilkolak

88 minuten Drama, Horror 22-08-2019
In 1945 worden enkele kinderen, die de Holocaust hebben overleefd en door Russische soldaten zijn bevrijd, naar een geïmproviseerd weeshuis te midden van een bos gebracht, dat geleid wordt door een oudere vrouw. Terwijl ze op proviand wachten zwerven de kinderen in het bos rond op zoek naar eten. Er wacht hen een gruwelijke verrassing wanneer ze geteisterd worden door wolfshonden. Een strijd barst los wanneer de jonge garde zowel de monsters buiten als binnen moet zien te overleven.

Geregisseerd door

Adrian Panek

Schrijvers

Adrian Panek

Cast

Danuta Stenka
Sonia Mietielica
Nicolas Przygoda
Kamil Polnisiak

Alternatieve titels

Wilkolak

Werewolf

Bioscoopagenda van Wilkolak

Helaas draait Wilkolak niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-08-2019.

Wilkolak

Wil jij weten waar Wilkolak op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wilkolak draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wilkolak informatie

Benieuwd waar Wilkolak over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wilkolak. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wilkolak al heeft ontvangen.

Wilkolak trailer

Benieuwd of Wilkolak iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wilkolak jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wilkolak kunt kijken!