Willow

Willow

126 minuten Drama, Avontuur, Fantasie, Romantiek, Actie 1988
Metacritic: 47,1
MovieMeter: 3,42
Rotten Tomatoes 50
In de kerkers van het kasteel van de boze tovenares Bavmorda geeft een gevangene geboorte aan een baby, die volgens de legendes een eind zal brengen aan de duistere tijden van de slechte koningin. Een vroedvrouw redt de baby van Bavmorda en zet het nog net op tijd in de rivier voordat de honden van de koningin haar te pakken krijgen. De rivier neemt het kind mee naar een dwergendorp waar Willow de baby vindt. Vanaf dat moment begint er een groots avontuur voor de kleine dwerg.

Geregisseerd door

Ron Howard

Schrijvers

George Lucas

Bob Dolman

Cast

Warwick Davis
Joanne Whalley
Val Kilmer
Jean Marsh

Bioscoopagenda van Willow

Helaas draait Willow niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1988.

Willow

Wil jij weten waar Willow op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Willow draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Willow informatie

Benieuwd waar Willow over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Willow. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Willow al heeft ontvangen.

Willow trailer

Benieuwd of Willow iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Willow jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Willow kunt kijken!