Wingman Inc. (2014)

Wingman Inc.

106 minuten Komedie, Romantiek 2014

Recensies Wingman Inc.

MovieMeter: 1,94

Filmposter Wingman Inc.

Na een onverwachte breuk met zijn vriendin overtuigen de vrienden van Bobby hem zijn succes met de vrouwen om te zetten in geld als een te huren "wingman". Ondertussen weet Kristy, wiens relatie ook onlangs is stukgelopen, geld te verdienen met het beschermen van vrouwen tegen avances van mannen. Als Kristy en Bobby in elkaar geïnteresseerd raken, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze ontdekken dat ze voor de tegenpartij werken.

Bekijk het aanbod van Wingman Inc.

Filmposter Filmposter Wingman Inc.

Regisseur Wingman Inc.

Choice Skinner

Schrijvers Wingman Inc.

Tony Germinario

Cast Wingman Inc.

Kristopher Turner
Andrea Bogart
Erin Cahill
Brandon Heitkamp

Wingman Inc.

Wil jij weten waar Wingman Inc. op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wingman Inc. draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wingman Inc. informatie

Benieuwd waar Wingman Inc. over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wingman Inc.. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wingman Inc. al heeft ontvangen.

Wingman Inc. trailer

Benieuwd of Wingman Inc. iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wingman Inc. jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wingman Inc. kunt kijken!