https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220996-297d1539a566ae0e8ebc6f830d8275929b0d7ae8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (2024)

16
Poeh is terug en neemt zijn vrienden Knorretje, Teigetje en Uil mee om zoete wraak te nemen op Janneman Robinson. Hier gaat bloed vloeien...

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

16
90 minuten 30-05-2024

Filmposter Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Poeh is terug en neemt zijn vrienden Knorretje, Teigetje en Uil mee om zoete wraak te nemen op Janneman Robinson. Hier gaat bloed vloeien...

Diep in het Honderd Bunderbos broeden Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Uil op wraak, wanneer hun levens worden bedreigd en niet langer in de schaduwen kunnen leven. Na de gebeurtenissen die het "Bunder Bloedbad" wordt genoemd, probeert Christopher Robin een nieuw leven op te bouwen. Dit gaat niet al te makkelijk, aangezien de samenleving van Ashdown hem een paria vindt en zijn verhalen over de moorddadige Winnie de Poeh niet geloofd. Wanneer Poeh en zijn vrienden een bloederig spoor van dood en verderf achterlaten, komt Christopher achter de gruwelijke waarheid van de monsters die leven in het Honderd Bunderbos. Poeh en zijn meedogenloze vrienden zullen iedereen laten zien dat ze dodelijker, sterker en slimmer zijn dan wie dan ook zich ooit had kunnen voorstellen. Hun wraak op Christopher Robin zal zoet zijn. De film is het vervolg op Winnie The Pooh: Blood and Honey, waarbij de makers deze eerste film hebben verwerkt in dit vervolg als een "verfilming op de gebeurtenissen van het Bunder Bloedbad".

Bekijk het aanbod van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Regisseur Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Rhys Frake-Waterfield

Schrijvers Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Onbekend

Cast Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Simon Callow
Scott Chambers
Ryan Oliva
Tallulah Evans
Marcus Massey
Peter DeSouza-Feighoney
Alec Newman

Filmagenda van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

Wil jij weten waar Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 informatie

Benieuwd waar Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Winnie the Pooh: Blood and Honey 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 al heeft ontvangen.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 trailer

Benieuwd of Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 kunt kijken!