https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200912-f5edc36ef889603819c430862aaca9a568980440/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nobody Has to Know (2022)

Meeslepend en liefdevol drama over het geheugenverlies van een man en het liefdesverhaal dat zijn geschiedenis herschrijft.

Bekijk trailer

Nobody Has to Know

99 minuten 05-05-2022

Filmposter Nobody Has to Know

Meeslepend en liefdevol drama over het geheugenverlies van een man en het liefdesverhaal dat zijn geschiedenis herschrijft.

We vertrouwen op onze herinneringen om ons te vertellen wie we zijn. Maar wat als die herinneringen verdwijnen? Wiens verhalen komen er daarvoor in de plaats? Dat is waar Phil (Bouli Lanners), een Waalse man op een afgelegen Schots eiland, mee worstelt. Na een hersenbloeding wordt hij wakker met geheugenverlies. Millie (Michelle Fairley), de dochter van Phils baas, ontfermt zich over hem. Ze helpt hem om weer aan zijn eigen leven te wennen, vertelt hem waar hij vandaan komt, waar hij wel en niet van houdt, en dat zij een geheime verhouding hadden. Het is weer voorzichtig aftasten, maar gaandeweg geven ze zich aan elkaar over. Oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde? Nobody Has to Know is het Engelstalige speelfilmdebuut van regisseur Bouli Lanners (Les géants, Eldorado). Hij speelt zelf de hoofdrol, naast Games of Thrones-actrice Michelle Fairley. De film ging in première op het Toronto International Film Festival.
Nobody Has to Know Nobody Has to Know Nobody Has to Know Nobody Has to Know
Filmposter Filmposter Nobody Has to Know

Regisseur Nobody Has to Know

Bouli Lanners

Schrijvers Nobody Has to Know

Onbekend

Cast Nobody Has to Know

Bouli Lanners
Michelle Fairley
Julian Glover
Clovis Cornillac

Alternatieve titels

Wise Blood

Nobody Has to Know

Nobody Has to Know

Wil jij weten waar Nobody Has to Know op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nobody Has to Know draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nobody Has to Know informatie

Benieuwd waar Nobody Has to Know over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nobody Has to Know. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nobody Has to Know al heeft ontvangen.

Nobody Has to Know trailer

Benieuwd of Nobody Has to Know iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nobody Has to Know jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nobody Has to Know kunt kijken!