https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/184446-cb1997a7a572261307624332ccba3ad4c8e9189e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wolf (2022)

6
Het meest opzienbarende natuurverhaal van Nederland.

Wolf

6
90 minuten 15-09-2022

Filmposter Wolf

Het meest opzienbarende natuurverhaal van Nederland.

Het is niemand ontgaan: de wolf is terug in Nederland. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over. Van Nieuwkerk: “Tijdens het inspreken heb ik genoten van de schitterende beelden en was ik telkens verwonderd hoe het de makers überhaupt gelukt is om de familie Wolf zo in beeld te brengen. Mijn fascinatie voor de wolf is hierdoor alleen maar groter geworden.” Een film die jong en oud zal aanspreken!

Bekijk het aanbod van Wolf

Regisseur Wolf

Cees van Kempen

Schrijvers Wolf

Onbekend

Cast Wolf

Matthijs van Nieuwkerk

Wolf

Wil jij weten waar Wolf op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wolf draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wolf informatie

Benieuwd waar Wolf over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wolf. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wolf al heeft ontvangen.

Wolf trailer

Benieuwd of Wolf iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wolf jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wolf kunt kijken!