Wolfsbergen (2007)

6 Angst

Wolfsbergen

6 Angst
95 minuten Drama 2007

Recensies Wolfsbergen

MovieMeter: 2,83

Filmposter Wolfsbergen

Wolfsbergen is een caleidoscopisch portret van vier generaties van de familie Ede van Graswinkel, waarin de onderlinge verhoudingen op scherp komen te staan. De familie krijgt per brief te horen dat de laatste wens van grootvader Konraad is dat hij zelf mag bepalen hoe en wanneer hij sterft.
Filmposter Filmposter Wolfsbergen

Regisseur Wolfsbergen

Nanouk Leopold

Schrijvers Wolfsbergen

Nanouk Leopold

Cast Wolfsbergen

Jan Decleir
Fedja van Huêt
Tamar van den Dop
Catherine ten Bruggencate
Piet Kamerman

Filmagenda van Wolfsbergen

Wolfsbergen

Wil jij weten waar Wolfsbergen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wolfsbergen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wolfsbergen informatie

Benieuwd waar Wolfsbergen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wolfsbergen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wolfsbergen al heeft ontvangen.

Wolfsbergen trailer

Benieuwd of Wolfsbergen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wolfsbergen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wolfsbergen kunt kijken!