wolfwalkers (2020)

6 Angst Geweld

wolfwalkers

6 Angst Geweld
100 minuten 2020

Filmposter wolfwalkers

In een tijd van bijgeloof en magie reist de jager en voormalig soldaat Bill Goodfellowe met zijn lieflijke dochter Robyn diep het "Wolfland" in. Hij is gekomen om de laatste wolvenroedel uit te roeien. Zijn prijs: gratie van de ongevoelige, puriteinse Lord Protector en een kans op een beter leven voor zijn dochter. Maar wanneer Robyn een jonge wolf in haar vizier krijgt, kan ze niet schieten. In plaats daarvan wordt ze gebeten. Die nacht sluipt een mysterieus wild meisje, genaamd Mebh, Robyns kamer in.
Filmposter Filmposter wolfwalkers

Regisseur wolfwalkers

Tomm Moore

Schrijvers wolfwalkers

Onbekend

Cast wolfwalkers

Sean Bean
Honor Kneafsey

Filmagenda van wolfwalkers

wolfwalkers

Wil jij weten waar wolfwalkers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar wolfwalkers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

wolfwalkers informatie

Benieuwd waar wolfwalkers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over wolfwalkers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies wolfwalkers al heeft ontvangen.

wolfwalkers trailer

Benieuwd of wolfwalkers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de wolfwalkers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij wolfwalkers kunt kijken!