Wonderful Losers: A Different World

Wonderful Losers: A Different World

71 minuten Documentaire, Sport 2016
MovieMeter: 3,19
Voor het publiek zijn de wielrenners in de staart van de koers simpelweg verliezers. Zij worden ook wel de waterdragers, wieltjeszuigers of de Sancho Panza's van het wielrennen genoemd. Bovendien hebben zij geen recht op persoonlijke overwinningen. Deze sportmannen offeren hun carrière op voor hun ploegmaten. We volgen de wonderlijke wereld van de koers gezien door de ogen van het medische team, dat opeengepakt als sardienen gewonde renners verzorgt. Het leven van het medische team lijkt op dat aan de vuurlinie: renners crashen, staan weer op en gaan door met de wedstrijd. En in die strijd gebeuren fantastische dingen.

Geregisseerd door

Arunas Matelis

Schrijvers

Arunas Matelis

Cast

Daniele Colli
Massimo Branca
Paolo Tiralongo
Svein Tuft
Jos Van Emden

Alternatieve titels

Wonderful Losers: A Different World

Nuostabieji Luzeriai. Kita Planeta

Bioscoopagenda van Wonderful Losers: A Different World

Helaas draait Wonderful Losers: A Different World niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2016.

Wonderful Losers: A Different World

Wil jij weten waar Wonderful Losers: A Different World op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wonderful Losers: A Different World draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wonderful Losers: A Different World informatie

Benieuwd waar Wonderful Losers: A Different World over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wonderful Losers: A Different World. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wonderful Losers: A Different World al heeft ontvangen.

Wonderful Losers: A Different World trailer

Benieuwd of Wonderful Losers: A Different World iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wonderful Losers: A Different World jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wonderful Losers: A Different World kunt kijken!