https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/78058-4b5809596db1e405733a4fafbd407838958788af/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wonderstruck (2017)

6 Angst
Rose en Ben komen uit verschillende tijdsperiodes. Rose besluit op een dag naar New York te reizen om haar idool te ontmoeten. Ook ben vertrekt naar New York op zoek naar zijn vader. Middels een mysterie kruisen de paden van Ben en Rose.

Wonderstruck

6 Angst
117 minuten Avontuur, Mysterie 07-12-2017

Recensies Wonderstruck

Metacritic: 71,1
MovieMeter: 2,94
Rotten Tomatoes 68

Filmposter Wonderstruck

Rose en Ben komen uit verschillende tijdsperiodes. Rose besluit op een dag naar New York te reizen om haar idool te ontmoeten. Ook ben vertrekt naar New York op zoek naar zijn vader. Middels een mysterie kruisen de paden van Ben en Rose.

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Martin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

Bekijk het aanbod van Wonderstruck

Wonderstruck Wonderstruck Wonderstruck Wonderstruck Wonderstruck Wonderstruck
Filmposter Filmposter Wonderstruck

Regisseur Wonderstruck

Todd Haynes

Schrijvers Wonderstruck

Brian Selznick

Cast Wonderstruck

Julianne Moore
James Urbaniak
Cory Michael Smith
Millicent Simmonds
Oakes Fegley

Wonderstruck

Wil jij weten waar Wonderstruck op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wonderstruck draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wonderstruck informatie

Benieuwd waar Wonderstruck over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wonderstruck. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wonderstruck al heeft ontvangen.

Wonderstruck trailer

Benieuwd of Wonderstruck iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wonderstruck jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wonderstruck kunt kijken!