https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126855-c47a009d1f2f9f8c52a33a98c25002e4109a3211/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Woodstock (2019)

12

Bekijk trailer

Woodstock

12
225 minuten 18-08-2019

Recensies Woodstock

MovieMeter: 3,76
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Woodstock

Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival Woodstock – de moeder aller festivals – plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York. Tijdens een regenachtig weekend in augustus 1969 was het ‘Three Days of Peace and Music’ waarbij ruim 400.000 mensen onvergetelijke optredens beleefden van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez en Crosby, Stills & Nash. Regisseur Michael Wadleigh was erbij en maakte een ruim drie uur durende muziekdocumentaire die in 1970 in de bioscoop te zien was en uiteindelijk werd bekroond met een Oscar© in de categorie ´Beste Documentaire´. Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een intermission (pauze). De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek.
Woodstock Woodstock Woodstock
Filmposter Filmposter Woodstock

Regisseur Woodstock

Michael Wadleigh

Schrijvers Woodstock

Onbekend

Cast Woodstock

Richie Havens
Joan Baez
The Who
Sha-Na-Na

Alternatieve titels

Woodstock

Woodstock (50th Anniversary)

Woodstock

Wil jij weten waar Woodstock op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Woodstock draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Woodstock informatie

Benieuwd waar Woodstock over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Woodstock. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Woodstock al heeft ontvangen.

Woodstock trailer

Benieuwd of Woodstock iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Woodstock jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Woodstock kunt kijken!