WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM (2021)

WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM

90 minuten 24-06-2021
Met uw (klein)kind naar de film? Om uw gezamenlijk bioscoopbezoek nog waardevoller te maken, bieden wij een workshop kinderfilmanalyse aan. Deze workshop is gratis voor Vrienden van Cinema Oostereiland en Enkhuizen. Wondere wereld van de kinderfilm Onze filmdocent Wanja Visser neemt u mee in de wondere wereld van kinderfilm en kinderfilmmaker. Welke trucs worden gebruikt om het verhaal over te brengen, waar kan je samen met je (klein)kind op letten tijdens het kijken, en hoe bespreek je thema’s die aan bod komen op een leuke en manier na? Na deze workshop wordt film kijken met je (klein)kind nog leuker. Naar de kinderfilm op zondagochtend Combineer deze workshop met de kinderfilm op zondag 20 juni 10.30 uur. Hallo Wereld! Wanja is dan ook aanwezig. Kaarten mede in verband met de coronamaatregelen uitsluitend via de website verkrijgbaar.

Regisseur WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM

Onbekend

Schrijvers WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM

Onbekend

Cast WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM

Onbekend

WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM

Wil jij weten waar WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM informatie

Benieuwd waar WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM al heeft ontvangen.

WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM trailer

Benieuwd of WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij WORKSHOP: MET JE (KLEIN)KIND NAAR DE FILM kunt kijken!