Workshop Wandelen in je eigen Tekening

Workshop Wandelen in je eigen Tekening

60 minuten 28-02-2020
Met behulp van de Tele-Tekening-Machine van De Toonwerkplaats kom je virtueel terecht in je eigen tekening! Je maakt eerst een tekening, daarna word je voor een 'greenscreen' gefilmd terwijl je speelt dat je in jouw tekening bent. Deze twee beelden worden gecombineerd zodat het net lijkt alsof je door jouw eigen tekening wandelt, rent, zwemt of zweeft. Als je eenmaal gezien hebt wat de mogelijkheden zijn, dan slaat je fantasie op hol! En dat is nou net de bedoeling! Het resultaat is een compilatie van alle filmpjes die zijn opgenomen. De compilatie is na de film op groot scherm bij ons te zien en wordt achteraf op Facebook gezet. Deze workshop is doorlopend te bezoeken van 10.00 tot 11.00 uur. In combinatie met een filmkaartje van dezelfde dag zijn de workshop gratis. Reserveer dan een kaartje. Zonder filmkaartje betaal je slechts € 2,-. Vanaf 4 jaar.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Workshop Wandelen in je eigen Tekening

Helaas draait Workshop Wandelen in je eigen Tekening niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Workshop Wandelen in je eigen Tekening

Wil jij weten waar Workshop Wandelen in je eigen Tekening op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Workshop Wandelen in je eigen Tekening draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Workshop Wandelen in je eigen Tekening informatie

Benieuwd waar Workshop Wandelen in je eigen Tekening over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Workshop Wandelen in je eigen Tekening. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Workshop Wandelen in je eigen Tekening al heeft ontvangen.

Workshop Wandelen in je eigen Tekening trailer

Benieuwd of Workshop Wandelen in je eigen Tekening iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Workshop Wandelen in je eigen Tekening jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Workshop Wandelen in je eigen Tekening kunt kijken!