Shaolin (2011)

16 Geweld

Shaolin

16 Geweld
131 minuten Actie, Drama 2011

Recensies Shaolin

MovieMeter: 3,51
Metacritic: 53,1
Rotten Tomatoes 74

Filmposter Shaolin

China is ondergedompeld in strijd als feodale krijgsheren al vechtend proberen hun macht uit te breiden in de naburige landen. Gevoed door zijn succes op het slagveld, spot de jonge en arrogante Hao Jie met één van de Shaolin-meesters wanneer hij deze verslaat tijdens een duel. Maar hoogmoed komt voor de val. Als zijn eigen familie wordt uitgemoord door een rivaliserende krijgsheer, is Hao gedwongen om zijn toevlucht te nemen bij monniken. Als de burgerlijke onrust stijgt en de mensen beginnen te lijden, besluiten Hao en de Shaolin-meesters om zich samen te wapenen tegen het kwaad van de krijgsheren. Ze lanceren een gedurfd plan om de mensen te redden en te vluchten!

Bekijk het aanbod van Shaolin

Filmposter Filmposter Shaolin

Regisseur Shaolin

Benny Chan

Schrijvers Shaolin

Alan Yuen

Chi Kwong Cheung

Quiyu Wang

Kam Cheong Chan

Tan Cheung

Cast Shaolin

Andy Lau
Jackie Chan
Nicholas Tse
Shaoqun Yu
Chen Zhiui
Xing Yu
Jing Wu

Alternatieve titels

Shaolin

Xin Shao Lin Si

Shaolin

Wil jij weten waar Shaolin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shaolin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shaolin informatie

Benieuwd waar Shaolin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shaolin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shaolin al heeft ontvangen.

Shaolin trailer

Benieuwd of Shaolin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shaolin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shaolin kunt kijken!