XOXO

12 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
92 minuten Drama, Muziek 2016

Recensies XOXO

MovieMeter: 2,29
Rotten Tomatoes 71

Filmposter XOXO

XOXO is een ensemblefilm over een groep twintigers die op het grootste dancefestival in Amerika, XOXO, een fantastisch avontuur beleven. De film volgt de levens van zes mensen die elkaar leren kennen tijdens een waanzinnige nacht vol dromen en hopeloze romantiek. Het draait allemaal om een jonge dj, Ethan, die op het nippertje wordt uitgenodigd om ook op te treden, nadat zijn mixen een paar dagen voor het festival viraal gingen. Dit is zijn grote kans... als hij er tenminste heelhuids kan geraken.

Bekijk het aanbod van XOXO

Filmposter Filmposter XOXO

Regisseur XOXO

Christopher Louie

Schrijvers XOXO

Christopher Louie

Dylan Meyer

Cast XOXO

Hayley Kiyoko
Ryan Hansen
Sarah Hyland
Graham Phillips
Brett DelBuono

XOXO

Wil jij weten waar XOXO op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar XOXO draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

XOXO informatie

Benieuwd waar XOXO over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over XOXO. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies XOXO al heeft ontvangen.

XOXO trailer

Benieuwd of XOXO iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de XOXO jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij XOXO kunt kijken!