Yaanaa

158 minuten 2019

Recensies Yaanaa

Filmposter Yaanaa

Maya, een ambitieuze dj, Anjali, een dorpsmeisje met dromen over de grote stad en Nandini, een luidruchtige doorzetter, studeren alle drie aan dezelfde hogeschool. Alle drie worden ze geconfronteerd met teleurstellingen in de liefde, het leven en volwassenwording, waardoor ze in een emotionele crisis komen en besluiten de stad te ontvluchten. Onderweg kruisen hun paden en besluiten ze samen te reizen naar Goa om hun zorgen te vergeten.

Bekijk het aanbod van Yaanaa

Filmposter Filmposter Yaanaa

Regisseur Yaanaa

Onbekend

Schrijvers Yaanaa

Onbekend

Cast Yaanaa

Vaibhavi Jagdish
Vainidhi Jagdish
Vaisiri Jagdish

Yaanaa

Wil jij weten waar Yaanaa op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yaanaa draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yaanaa informatie

Benieuwd waar Yaanaa over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yaanaa. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yaanaa al heeft ontvangen.

Yaanaa trailer

Benieuwd of Yaanaa iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yaanaa jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yaanaa kunt kijken!