https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/161322-cd4cbdbcfa15fc10f55bb9be3a64832592bda6bc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Yakari (2020)

6 Angst
Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.

Bekijk trailer

Yakari

6 Angst
84 minuten 07-10-2020

Filmposter Yakari

Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.

Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang. Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg ontmoet hij Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geeft... en een fantastische gave: Yakari zal kunnen spreken met de dieren. Helemaal alleen doorkruist Yakari de prairie tot hij een gevaarlijke andere stam ontmoet. Onverwacht schiet Kleine Bliksem hem te hulp. De mustang leert Yakari hoe hij zijn vertrouwen en vriendschap kan winnen. Maar hoe redt de kleine indiaan zich in de wilde natuur? Met de hulp van zijn nieuwe dierenvrienden vindt Yakari een weg terug naar zijn familie. Yakari - Het Grote Avontuur is een prachtige animatiefilm gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door Job en Derib, die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

Regisseurs Yakari

Toby Genkel

Xavier Giacometti

Schrijvers Yakari

Onbekend

Cast Yakari

Kathleen Renish

Alternatieve titels

Yakari le Film

Yakari

Yakari

Wil jij weten waar Yakari op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yakari draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yakari informatie

Benieuwd waar Yakari over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yakari. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yakari al heeft ontvangen.

Yakari trailer

Benieuwd of Yakari iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yakari jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yakari kunt kijken!