Yao

Yao

103 minuten Drama, Komedie 2017
Vanuit zijn dorp in het noorden van Senegal staat de 13-jarige jongen Yao klaar om zijn held te ontmoeten: Seydou Tall, een beroemde Franse acteur. Wanneer hij uitgenodigd wordt om zijn nieuw boek te promoten, gaat Seydou voor het eerst naar zijn land van herkomst. Om zijn droom te vervullen legt de jonge Yao 387 kilometer af om in zijn eentje naar de hoofdstad te reizen. Onder de indruk van dit kind besluit de acteur zijn verplichtingen te ontvluchten en hem naar huis te vergezellen.

Geregisseerd door

Philippe Godeau

Schrijvers

Agnès de Sacy

Philippe Godeau

Cast

Omar Sy
Fatoumata Diawara
Lionel Louis Basse
Germaine Acogny

Bioscoopagenda van Yao

Helaas draait Yao niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Yao

Wil jij weten waar Yao op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yao draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yao informatie

Benieuwd waar Yao over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yao. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yao al heeft ontvangen.

Yao trailer

Benieuwd of Yao iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yao jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yao kunt kijken!