Yeh Ballet (2020)

Angst Grof taalgebruik

Yeh Ballet

Angst Grof taalgebruik
2020

Recensies Yeh Ballet

MovieMeter: 2,75

Filmposter Yeh Ballet

Nishu en Asif zijn twee arme tieners uit de sloppenwijken van Mumbai. Ze worden ontdekt door een excentrieke balletmeester. De man is introvert maar heeft oog voor hun talent. Hij probeert zijn interacties met de wereld te beperken. De twee jongens krijgen echter tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.

Bekijk het aanbod van Yeh Ballet

Filmposter Filmposter Yeh Ballet

Regisseur Yeh Ballet

Sooni Taraporevala

Schrijvers Yeh Ballet

Onbekend

Cast Yeh Ballet

Julian Sands
Achintya Bose
Manish Shaun

Yeh Ballet

Wil jij weten waar Yeh Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yeh Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yeh Ballet informatie

Benieuwd waar Yeh Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yeh Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yeh Ballet al heeft ontvangen.

Yeh Ballet trailer

Benieuwd of Yeh Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yeh Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yeh Ballet kunt kijken!