Yellowstone

Yellowstone

07-05-2020
Yellowstone National Park staat aan het begin van een nieuw tijdperk. De wolf is terug en het aantal Grizzly’s is nog nooit zo groot geweest. De terugkeer van deze eerder bijna uitgestorven, iconische roofdieren is van grote invloed op het ecosysteem in het park – ze herstellen de eeuwenoude balans tussen jager en prooi. Het verhaal komt tot leven door de ogen van een eenzame wolf, op zoek naar een roedel en een grizzly die ondanks grote uitdagingen de volgende generatie probeert te beschermen. Wat hebben deze jagers nodig om te overleven, hun jongen groot te brengen – en ook nog aan de top van de voedselketen te blijven staan?

Geregisseerd door

Eric Bendick

Tom Winston

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Yellowstone

Yellowstone draait nog niet in de bioscoop. De film gaat in premiere op 07-05-2020.

Yellowstone

Wil jij weten waar Yellowstone op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yellowstone draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yellowstone informatie

Benieuwd waar Yellowstone over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yellowstone. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yellowstone al heeft ontvangen.

Yellowstone trailer

Benieuwd of Yellowstone iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yellowstone jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yellowstone kunt kijken!