Yonaguni (2022)

Yonaguni

25-09-2022
Op Yonaguni, een Japans eiland op zo'n 100 kilometer van Taiwan dat eruit ziet als een rots, woont een groepje vijftienjarigen. Over een paar maanden zullen ze het eiland moeten verlaten om ergens anders naar school te gaan. Hun levens, hun dromen en hun woorden zouden wel eens de laatste sporen kunnen zijn van een verdwijnende maatschappij op het eiland.

Regisseurs Yonaguni

Anush Hamzehian

Vittorio Mortarotti

Schrijvers Yonaguni

Onbekend

Cast Yonaguni

Onbekend

Yonaguni

Wil jij weten waar Yonaguni op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yonaguni draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yonaguni informatie

Benieuwd waar Yonaguni over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yonaguni. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yonaguni al heeft ontvangen.

Yonaguni trailer

Benieuwd of Yonaguni iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yonaguni jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yonaguni kunt kijken!