YOUNG ADULT (2011)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

YOUNG ADULT

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
96 minuten Drama, Komedie 2011

Recensies YOUNG ADULT

Metacritic: 71,1
MovieMeter: 2,89
Rotten Tomatoes 80

Filmposter YOUNG ADULT

Niet lang na haar echtscheiding keert Mavis Gary (Charlize Theron), een fictieschrijfster, terug naar haar huis in een klein dorpje ergens in Minnesota. Ze wil de hoogtijdagen van weleer herleven en is van plan om de relatie met haar ex-vriendje (Patrick Wilson) van toen op te rakelen. Deze laatste is nu echter getrouwd en heeft kinderen. De thuiskomst loopt niet zoals gepland, en dus vormt Mavis een ongewone band met een andere ex-klasgenoot (Patton Oswalt) die de middelbare school ook niet helemaal achter zich heeft kunnen laten.

Bekijk het aanbod van YOUNG ADULT

Filmposter Filmposter YOUNG ADULT

Regisseur YOUNG ADULT

Jason Reitman

Schrijvers YOUNG ADULT

Diablo Cody

Cast YOUNG ADULT

Patrick Wilson
Patton Oswalt
Charlize Theron
Elizabeth Reaser

YOUNG ADULT

Wil jij weten waar YOUNG ADULT op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar YOUNG ADULT draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

YOUNG ADULT informatie

Benieuwd waar YOUNG ADULT over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over YOUNG ADULT. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies YOUNG ADULT al heeft ontvangen.

YOUNG ADULT trailer

Benieuwd of YOUNG ADULT iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de YOUNG ADULT jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij YOUNG ADULT kunt kijken!