Young Picasso (2018)

Young Picasso

85 minuten 2018

Recensies Young Picasso

Filmposter Young Picasso

Pablo Picasso is een van de grootste kunstenaars aller tijden en tot zijn overlijden in 1973 was hij een van de meest productieve kunstenaars. Veel films belichten de latere jaren van zijn kunst, de verhoudingen en zijn grote vriendenkring. Maar waar begon dit alles? Wat heeft Picasso in de eerste plaats gemaakt? Deze documentaire verkent de invloed van drie steden - Malaga, Barcelona en Parijs - op de beroemde kunstenaar, met de focus op specifieke kunstwerken uit zijn jonge jaren.
Filmposter Filmposter Young Picasso

Regisseur Young Picasso

Phil Grabsky

Schrijvers Young Picasso

Onbekend

Cast Young Picasso

Onbekend

Filmagenda van Young Picasso

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Young Picasso draait helaas niet in de bioscoop

Young Picasso

Wil jij weten waar Young Picasso op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Young Picasso draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Young Picasso informatie

Benieuwd waar Young Picasso over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Young Picasso. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Young Picasso al heeft ontvangen.

Young Picasso trailer

Benieuwd of Young Picasso iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Young Picasso jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Young Picasso kunt kijken!