https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127752-3cd719930078d0c2a2d4d2167acdba0866920471/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Your Mum and Dad (2019)

AL

Bekijk trailer

Your Mum and Dad

AL
77 minuten 03-10-2019

Filmposter Your Mum and Dad

‘They fuck you up, your mum and dad. They may not mean to but they do.’ Het begin van dit gedicht van Philip Larkin raakt de kern van de vragen die Klaartje Quirijns stelt in haar nieuwe film. Twintig jaar geleden woonde ze in New York en begon ze haar vriend Michael Moskowitz op de meest intieme plaats te filmen: in de therapie kamer met psychoanalist Kirkland Vaughans. Na jaren dit proces te hebben vastgelegd, werd zij in 2012 door een diagnose in haar borst op een existentiële manier geraakt. Ze besloot de camera op zichzelf te richten, haar familie en een onbesproken trauma. In de film onderzoekt zij de krachtige dynamiek van haar eigen familierelaties en de manier waarop haar leven hierdoor is gevormd. Terwijl we worstelen met het heden, zijn we tegelijkertijd niet altijd bestand om met de trauma’s uit het verleden om te gaan. Deze film snijdt universele thema’s aan voor iedereen die zich afvraagt hoe je met familie, geheimen en het leven zelf om kan gaan. Your Mum and Dad is de nieuwe documentaire van Klaartje Quirijns (The Dictator Hunter, Anton Corbijn Inside Out).
Your Mum and Dad Your Mum and Dad Your Mum and Dad Your Mum and Dad
Filmposter Filmposter Your Mum and Dad

Regisseur Your Mum and Dad

Klaartje Quirijns

Schrijvers Your Mum and Dad

Boris Gerrets

Klaartje Quirijns

Cast Your Mum and Dad

Onbekend

Filmagenda van Your Mum and Dad

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Your Mum and Dad draait helaas niet in de bioscoop

Your Mum and Dad

Wil jij weten waar Your Mum and Dad op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Your Mum and Dad draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Your Mum and Dad informatie

Benieuwd waar Your Mum and Dad over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Your Mum and Dad. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Your Mum and Dad al heeft ontvangen.

Your Mum and Dad trailer

Benieuwd of Your Mum and Dad iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Your Mum and Dad jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Your Mum and Dad kunt kijken!