https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205322-e37d1d2a5069a0f5b824a8f3c233c790c7f514d4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Yuku en de Himalayabloem (2022)

AL

Yuku en de Himalayabloem

AL
65 minuten 15-12-2022

Filmposter Yuku en de Himalayabloem

Yuku zingt en speelt zich een weg van lied naar lied in dit levendige avontuur vol verrassende vriendschappen en aanstekelijke muziek. Yuku, het oudste kind uit een grote muizenfamilie, moet de voedselvoorraad bewaken. Maar ze luistert liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele. Wanneer het einde van oma’s leven nadert, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar ‘laatste reis’.

Bekijk het aanbod van Yuku en de Himalayabloem

Regisseurs Yuku en de Himalayabloem

Arnaud Demuynck

Rémi Durin

Arnoud Demuynck

Schrijvers Yuku en de Himalayabloem

Onbekend

Cast Yuku en de Himalayabloem

Onbekend

Filmagenda van Yuku en de Himalayabloem

Yuku en de Himalayabloem

Wil jij weten waar Yuku en de Himalayabloem op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yuku en de Himalayabloem draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yuku en de Himalayabloem informatie

Benieuwd waar Yuku en de Himalayabloem over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yuku en de Himalayabloem. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yuku en de Himalayabloem al heeft ontvangen.

Yuku en de Himalayabloem trailer

Benieuwd of Yuku en de Himalayabloem iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yuku en de Himalayabloem jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yuku en de Himalayabloem kunt kijken!