https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111643-c06da0569ea6499f5f36c1e0eda01be8fc3a7b0a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Zama (2018)

16
De onvergelijkbare Lucrecia Martel vertaalt de klassieke roman uit 1956 naar een sensuele koloniale dystopie.

Zama

16
120 minuten Drama 05-04-2018

Recensies Zama

Metacritic: 89,1
MovieMeter: 3,47
Rotten Tomatoes 96

Filmposter Zama

De onvergelijkbare Lucrecia Martel vertaalt de klassieke roman uit 1956 naar een sensuele koloniale dystopie.

Het leven is tot stilstand gekomen voor Don Diego de Zama, gezant van de Spaanse koning in wat later Paraguay zal worden. Zijn vrouw en kinderen heeft hij al jaren niet meer gezien, en de betalingen uit het thuisland worden sporadischer en kleiner. Het wachten is op de brief van de koning die zijn overplaatsing naar Buenos Aires zal bevestigen. Maar de brief komt niet. Zama wil niet zien dat de wereld hem is vergeten. De onvergelijkbare Lucrecia Martel vertaalt de klassieke roman uit 1956 naar een sensuele koloniale dystopie. De hitte zindert, niets in de nederzetting lijkt stabiel, niemand is te vertrouwen. Zama verliest langzaam de grip op de realiteit en bijt zich vast in een hopeloze missie naar de verraderlijke binnenlanden.
Zama Zama Zama Zama Zama Zama
Filmposter Filmposter Zama

Regisseur Zama

Lucrecia Martel

Schrijvers Zama

Lucrecia Martel

Antonio Di Benedetto

Cast Zama

Lola Dueñas
Juan Minujín
Daniel Giménez Cacho
Matheus Nachtergaele

Filmagenda van Zama

Zama

Wil jij weten waar Zama op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Zama draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Zama informatie

Benieuwd waar Zama over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Zama. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Zama al heeft ontvangen.

Zama trailer

Benieuwd of Zama iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Zama jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Zama kunt kijken!