Zandkasteel - Op de Piratenboot

Zandkasteel - Op de Piratenboot

Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en “ piraatje spelen” blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren ! Het Zandkasteel – Op de Piratenboot is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals “ De Neuzenkriebeldans” . De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto! Let op! Kinderen onder de 18 maanden mogen niet mee naar binnen!

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Zandkasteel - Op de Piratenboot

Zandkasteel - Op de Piratenboot

Wil jij weten waar Zandkasteel - Op de Piratenboot op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Zandkasteel - Op de Piratenboot draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Zandkasteel - Op de Piratenboot informatie

Benieuwd waar Zandkasteel - Op de Piratenboot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Zandkasteel - Op de Piratenboot. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Zandkasteel - Op de Piratenboot al heeft ontvangen.

Zandkasteel - Op de Piratenboot trailer

Benieuwd of Zandkasteel - Op de Piratenboot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Zandkasteel - Op de Piratenboot jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Zandkasteel - Op de Piratenboot kunt kijken!