Zenek

12 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
2020

Recensies Zenek

Filmposter Zenek

Ben je klaar om de legende te ontmoeten? Het is de moeite waard om dromen te hebben en ze te vervullen, en tegelijkertijd vreugde te schenken aan miljoenen landgenoten. "Zenek" is enerzijds een para-documentaire, anderzijds een beeld van een vervlogen tijdperk. Een film over Zenek Martyniuk, de muziekkoning, wiens naam hij heeft uitgevonden. Er komt dus discopolo, maar ook vele andere discohits. De muzikanten zijn Jakub Zając en Krzysztof Czeczot.

Bekijk het aanbod van Zenek

Filmposter Filmposter Zenek

Regisseur Zenek

Jan Hryniak

Schrijvers Zenek

Marta Hryniak

Cast Zenek

Jakub Zając
Krzysztof Czeczot
Klara Bielawka
Karol Dziuba
Magdalena Berus

Zenek

Wil jij weten waar Zenek op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Zenek draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Zenek informatie

Benieuwd waar Zenek over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Zenek. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Zenek al heeft ontvangen.

Zenek trailer

Benieuwd of Zenek iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Zenek jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Zenek kunt kijken!