ZOOks

ZOOks

90 minuten Animatie, Avontuur 2017

Recensies ZOOks

Het meisje Robin leeft in een wereld waar de natuur taboe is. Planten zijn vies, vlinders gevaarlijk en het woud is strikt verboden terrein. Op een dag verdwijnt Robins moeder tijdens een missie in het woud. Tegen beter weten in gaat Robin op zoek naar antwoorden. Zo ontmoet ze Wolf, een 'wilde jongen'. Samen met enkele onverwachte bondgenoten komen ze terecht in een groot avontuur, om zo de schoonheid en de kracht van de natuur opnieuw te ontdekken.

Regisseurs ZOOks

Dimitri Leue

Kristoff Leue

Thomas Ceulemans

Schrijvers ZOOks

Dimitri Leue

Kristoff Leue

Thomas Ceulemans

Cast ZOOks

Wouter Hendrickx
Wim Helsen
Glenn-Scott Peij
Mona Lahousse

Bioscoopagenda van ZOOks

Helaas draait ZOOks niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

ZOOks

Wil jij weten waar ZOOks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ZOOks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ZOOks informatie

Benieuwd waar ZOOks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ZOOks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ZOOks al heeft ontvangen.

ZOOks trailer

Benieuwd of ZOOks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ZOOks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ZOOks kunt kijken!