Over ons

Weten wat er draait, waar dan ook!

Precies weten welke films er in jouw favoriete bioscopen draaien? Of waar je jouw favourite film of serie het beste kunt streamen? Het is mogelijk met MrMovie! Jouw filmvriend die je precies vertelt waar je jouw favoriete films en series kunt bekijken. Op MrMovie vind je een overzicht van alle bioscopen in heel Nederland, inclusief trailers en alle filminformatie. Erg overzichtelijk: door de eenvoudige filtermogelijkheden selecteer je niet alleen op regio, maar ook op genre.

MrMovie de meest complete bioscoopagenda van Nederland

Iedere donderdag worden er nieuwe films bekend gemaakt, deze staan direct op onze website. De meest uitgebreide filmdatabase vind je op MrMovie! Je hoeft niet meer op iedere website van de bioscoop te kijken. Je vindt bij ons het volledige overzicht.

MrMovie

Lucas van der Molen is het gezicht achter MrMovie. Het is ontstaan als chatbot voor MSN en later voor Skype. Hiermee was het mogelijk om eenvoudig te achterhalen welke films er in de bioscoop draaiden en waar. Er was geen overzichtelijke app voor de bioscopen. De website van MrMovie is er vooral voor het gebruikersgemak.

Zakelijk

MrMovie is een project van Tera.nl BV. Die is ingeschreven onder 01091765. Lucas van der Molen van Tera.nl BV heeft MrMovie opgezet.