Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel (1979)

Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

1979

Serieposter Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

Twee boeven geven per vergissing de sleutel van een geheime kluis aan Bassie en Adriaan. Die vertrekken nietsvermoedend voor een rustige vakantie naar Spanje. Maar veel rust krijgen ze niet. De boeven willen namelijk de sleutel terug en achtervolgen daarom de clown en de acrobaat zelfs naar Spanje! Onze twee vrienden beleven weer spannende avonturen. Zal het ook deze keer weer goed aflopen?
Serieposter Serieposter Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

Regisseur Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

Onbekend

Schrijvers Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

Onbekend

Cast Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

Aad van Toor
Bas van Toor
Willem Sibbelee
Harry Dikmans
Paul Meijer

Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel

Wil jij weten waar je Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel informatie

Benieuwd waar Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel al heeft ontvangen.

Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel trailer

Benieuwd of Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bassie & Adriaan en het Geheim van de Sleutel jou aanspreekt.