Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon (1988)

Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

1988

Serieposter Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten, en bovendien lokken ze Bassie en Adriaan vervolgens in een val.
Serieposter Serieposter Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

Regisseur Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

Onbekend

Schrijvers Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

Onbekend

Cast Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

Aad van Toor
Bas van Toor
Paul Gorcum

Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon

Wil jij weten waar je Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon informatie

Benieuwd waar Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon al heeft ontvangen.

Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon trailer

Benieuwd of Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bassie en Adriaan en de Verdwenen Kroon jou aanspreekt.