Beau En De Veteranen (2019)

Beau En De Veteranen

2019

Serieposter Beau En De Veteranen

Zeven getraumatiseerde oorlogsveteranen gaan de strijd aan met hun posttraumatische stressstoornis. De zeven veteranen hebben hun vaderland onder meer gediend in Kosovo, Libanon, Afghanistan, Bosnië, Irak en Cambodja. Tijdens een fysiek maar vooral geestelijk loodzware tocht door een Noors fjord leren ze omgaan met hun trauma. Terug in Nederland gaan de veteranen de geleerde lessen in praktijk brengen.

Bekijk het aanbod van Beau En De Veteranen

Serieposter Serieposter Beau En De Veteranen

Regisseur Beau En De Veteranen

Onbekend

Schrijvers Beau En De Veteranen

Onbekend

Cast Beau En De Veteranen

NA

Beau En De Veteranen

Wil jij weten waar je Beau En De Veteranen kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Beau En De Veteranen kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beau En De Veteranen informatie

Benieuwd waar Beau En De Veteranen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beau En De Veteranen. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Beau En De Veteranen al heeft ontvangen.

Beau En De Veteranen trailer

Benieuwd of Beau En De Veteranen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beau En De Veteranen jou aanspreekt.