De Avonturen van K3 (2016)

De Avonturen van K3

2016

Serieposter De Avonturen van K3

De K3-popsterren, Hanne, Marthe en Klaasje, gaan op wereldtournee! Een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen op hun pad tegenkomen. Wat hen te wachten staat ná de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing en ze kunnen gewoonweg geen nee tegen avontuur zeggen. Lukt het ze een weeshuis te redden, snode juwelendieven te ontmaskeren, een verlegen monster te beschermen én toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Bekijk het aanbod van De Avonturen van K3

Serieposter Serieposter De Avonturen van K3

Regisseur De Avonturen van K3

Onbekend

Schrijvers De Avonturen van K3

Onbekend

Cast De Avonturen van K3

Hanne Verbruggen
Klaasje Meijer
Marthe De Pillecyn

De Avonturen van K3

Wil jij weten waar je De Avonturen van K3 kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je De Avonturen van K3 kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Avonturen van K3 informatie

Benieuwd waar De Avonturen van K3 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Avonturen van K3. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies De Avonturen van K3 al heeft ontvangen.

De Avonturen van K3 trailer

Benieuwd of De Avonturen van K3 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Avonturen van K3 jou aanspreekt.