De Verraders: Videoland Editie (2023)

De Verraders: Videoland Editie

29-01-2023

Serieposter De Verraders: Videoland Editie

BN'ers gaan op landgoed Havixhorst in Drenthe de strijd met elkaar aan om een stapel zilver. Tussen dit gezelschap zitten ook Verraders en zij weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en 'vermoorden' iedere nacht een medekandidaat.

Bekijk het aanbod van De Verraders: Videoland Editie

Serieposter Serieposter De Verraders: Videoland Editie

Regisseur De Verraders: Videoland Editie

Onbekend

Schrijvers De Verraders: Videoland Editie

Onbekend

Cast De Verraders: Videoland Editie

NA

De Verraders: Videoland Editie

Wil jij weten waar je De Verraders: Videoland Editie kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je De Verraders: Videoland Editie kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Verraders: Videoland Editie informatie

Benieuwd waar De Verraders: Videoland Editie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Verraders: Videoland Editie. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies De Verraders: Videoland Editie al heeft ontvangen.

De Verraders: Videoland Editie trailer

Benieuwd of De Verraders: Videoland Editie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Verraders: Videoland Editie jou aanspreekt.