De Verraders Halloween (2024)

De Verraders Halloween

24-02-2024

Serieposter De Verraders Halloween

BN'ers gaan op landgoed Havixhorst in Drenthe de strijd met elkaar aan om een stapel zilver. Tussen dit gezelschap zitten ook Verraders en zij weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en 'vermoorden' iedere nacht een medekandidaat.

Bekijk het aanbod van De Verraders Halloween

Serieposter Serieposter De Verraders Halloween

Regisseur De Verraders Halloween

Onbekend

Schrijvers De Verraders Halloween

Onbekend

Cast De Verraders Halloween

NA

De Verraders Halloween

Wil jij weten waar je De Verraders Halloween kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je De Verraders Halloween kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Verraders Halloween informatie

Benieuwd waar De Verraders Halloween over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Verraders Halloween. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies De Verraders Halloween al heeft ontvangen.

De Verraders Halloween trailer

Benieuwd of De Verraders Halloween iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Verraders Halloween jou aanspreekt.