Een Jaar Van Je Leven (2022)

Een Jaar Van Je Leven

2022

Serieposter Een Jaar Van Je Leven

Veertig kandidaten strijden om de prijs van 1 miljoen euro. Op de locatie waar ze verblijven, zijn alleen basisvoorzieningen. Door opdrachten te doen, kunnen ze geld verdienen voor de huishoudpot. Is die leeg, dan kunnen ze de prijzenpot van 1 miljoen euro aanspreken. De winnaar gaat daardoor aan het einde van het jaar wel met een lagere prijs naar huis. Door het spelen van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner en de kans op de prijzenpot groter.

Bekijk het aanbod van Een Jaar Van Je Leven

Serieposter Serieposter Een Jaar Van Je Leven

Regisseur Een Jaar Van Je Leven

Onbekend

Schrijvers Een Jaar Van Je Leven

Onbekend

Cast Een Jaar Van Je Leven

NA

Een Jaar Van Je Leven

Wil jij weten waar je Een Jaar Van Je Leven kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Een Jaar Van Je Leven kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een Jaar Van Je Leven informatie

Benieuwd waar Een Jaar Van Je Leven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een Jaar Van Je Leven. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Een Jaar Van Je Leven al heeft ontvangen.

Een Jaar Van Je Leven trailer

Benieuwd of Een Jaar Van Je Leven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een Jaar Van Je Leven jou aanspreekt.