In de Vlaamsche Pot (1994)

In de Vlaamsche Pot

1994

Serieposter In de Vlaamsche Pot

Nederlandse comedyserie over de gebeurtenissen in restaurant 'In De Vlaamsche Pot'. Eigenaar is Karel Visser die samen met chef-kok Luciën van Damme het restaurant runt. Ze krijgen daarbij hulp van de altijd op geld beluste Frits van Sweelinck-Aerdenhout en Luciëns nichtje Dirkje, tevens de grote liefde van Frits. Helaas zit Dirkje niet bepaald te wachten op de avances van Frits en laat dat op niet al te subtiele wijze merken.

Bekijk het aanbod van In de Vlaamsche Pot

Serieposter Serieposter In de Vlaamsche Pot

Regisseur In de Vlaamsche Pot

Onbekend

Schrijvers In de Vlaamsche Pot

Onbekend

Cast In de Vlaamsche Pot

Susan Visser
Edwin de Vries
Frans van Deursen

In de Vlaamsche Pot

Wil jij weten waar je In de Vlaamsche Pot kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je In de Vlaamsche Pot kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In de Vlaamsche Pot informatie

Benieuwd waar In de Vlaamsche Pot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In de Vlaamsche Pot. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies In de Vlaamsche Pot al heeft ontvangen.

In de Vlaamsche Pot trailer

Benieuwd of In de Vlaamsche Pot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In de Vlaamsche Pot jou aanspreekt.