In Shape met Gaby (2024)

In Shape met Gaby

13-07-2024

Serieposter In Shape met Gaby

Gaby Blaaser geeft vanuit huis full body work-outs die geheel 'apartment safe' zijn. Dat houdt in dat je met de oefeningen van Gaby je vitrinekast niet zal laten trillen, je baby kan blijven slapen en je buren nog steeds blij met je zullen zijn. Alles wat je nodig hebt, zijn een matje, wat flessen en een rugzak als gewicht. De trainingen geeft Gaby niet alleen: vele (bekende) vrienden en vriendinnen komen langs. Veel zweetplezier!

Bekijk het aanbod van In Shape met Gaby

Serieposter Serieposter In Shape met Gaby

Regisseur In Shape met Gaby

Onbekend

Schrijvers In Shape met Gaby

Onbekend

Cast In Shape met Gaby

NA

In Shape met Gaby

Wil jij weten waar je In Shape met Gaby kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je In Shape met Gaby kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Shape met Gaby informatie

Benieuwd waar In Shape met Gaby over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Shape met Gaby. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies In Shape met Gaby al heeft ontvangen.

In Shape met Gaby trailer

Benieuwd of In Shape met Gaby iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Shape met Gaby jou aanspreekt.