Je Gaat Het Maken (2020)

Je Gaat Het Maken

2020

Serieposter Je Gaat Het Maken

Pernille La Lau duikt in de wereld van de bouw en infrastructuur. Dit doet ze met mensen die zich oriënteren op een carrièremove en hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector. Een loopbaancoach onderzoekt de competenties en vaardigheden en hieruit volgt een advies voor een functie in de bouw. De kandidaten worden twee dagen op de proef gesteld in deze functie om kans te maken op een volledig opleidingstraject.

Bekijk het aanbod van Je Gaat Het Maken

Serieposter Serieposter Je Gaat Het Maken

Regisseur Je Gaat Het Maken

Onbekend

Schrijvers Je Gaat Het Maken

Onbekend

Cast Je Gaat Het Maken

Pernille La Lau

Je Gaat Het Maken

Wil jij weten waar je Je Gaat Het Maken kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Je Gaat Het Maken kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Je Gaat Het Maken informatie

Benieuwd waar Je Gaat Het Maken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Je Gaat Het Maken. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Je Gaat Het Maken al heeft ontvangen.

Je Gaat Het Maken trailer

Benieuwd of Je Gaat Het Maken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Je Gaat Het Maken jou aanspreekt.