Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub (2015)

Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

2015

Serieposter Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles over heksen, vampiers en weerwolven. Ze doen dan ook niets liever dan 's nachts samen op spokenjacht gaan. Kattenoog, het dorpje waar zij wonen, is daar de perfecte plaats voor. Iedere maand, bij volle maan, gebeuren er onverklaarbare zaken in het dorp.

Bekijk het aanbod van Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

Serieposter Serieposter Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

Regisseur Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

Onbekend

Schrijvers Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

Onbekend

Cast Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

Birgit Schuurman
Kurt Rogiers
Warre Verlinden

Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub

Wil jij weten waar je Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub informatie

Benieuwd waar Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub al heeft ontvangen.

Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub trailer

Benieuwd of Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kattenoog: Het Geheim van de Griezelclub jou aanspreekt.