Ontspullen: weg met die meuk (2019)

Ontspullen: weg met die meuk

2019

Serieposter Ontspullen: weg met die meuk

We nemen een kijkje in het leven van de 33-jarige actrice en theatermaker Daphne Gakes. Twee jaar geleden besloot ze om als minimalist te gaan leven. Ze woont in haar camper genaamd Bartje met zo min mogelijk spullen. En dat heeft haar hele leven op zijn kop gezet. Daphne vertelt over de mooie en mindere kanten van haar minimalistische bestaan.

Bekijk het aanbod van Ontspullen: weg met die meuk

Serieposter Serieposter Ontspullen: weg met die meuk

Regisseur Ontspullen: weg met die meuk

Onbekend

Schrijvers Ontspullen: weg met die meuk

Onbekend

Cast Ontspullen: weg met die meuk

NA

Ontspullen: weg met die meuk

Wil jij weten waar je Ontspullen: weg met die meuk kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Ontspullen: weg met die meuk kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ontspullen: weg met die meuk informatie

Benieuwd waar Ontspullen: weg met die meuk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ontspullen: weg met die meuk. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Ontspullen: weg met die meuk al heeft ontvangen.

Ontspullen: weg met die meuk trailer

Benieuwd of Ontspullen: weg met die meuk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ontspullen: weg met die meuk jou aanspreekt.