Veerkracht: Gevecht tegen Corona (2022)

Veerkracht: Gevecht tegen Corona

2022

Serieposter Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Bernhoven is een klein regioziekenhuis in Uden, Noord-Brabant. Het ligt in het hart van de corona-uitbraak in Nederland. Er zijn 150 bedden, maar uiteindelijk moeten meer dan 600 mensen worden opgenomen. De artsen en verpleegkundigen draaien overuren en er is een gebrek aan bedden, mensen, materiaal en apparatuur. Maar inventiviteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen is er in overvloed. Een verhaal over menselijke veerkracht in een tijd van crisis.

Bekijk het aanbod van Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Serieposter Serieposter Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Regisseur Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Onbekend

Schrijvers Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Onbekend

Cast Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Onbekend

Veerkracht: Gevecht tegen Corona

Wil jij weten waar je Veerkracht: Gevecht tegen Corona kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Veerkracht: Gevecht tegen Corona kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Veerkracht: Gevecht tegen Corona informatie

Benieuwd waar Veerkracht: Gevecht tegen Corona over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Veerkracht: Gevecht tegen Corona. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Veerkracht: Gevecht tegen Corona al heeft ontvangen.

Veerkracht: Gevecht tegen Corona trailer

Benieuwd of Veerkracht: Gevecht tegen Corona iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Veerkracht: Gevecht tegen Corona jou aanspreekt.